De slimme truc van houten poolhouses dat niemand bespreekt

Zonlicht en schaduw. Daar waar plaats jouw de tuinoverkapping? Juist op een meest zonnige locatie of juist niet en wensen zijn je de overkapping in het meeste schaduwrijke deel posten.

In ons voormalige boerderij centraal gelegen in Parkwijk, zit het sfeervolle Grand Café de Hoge Weide met een uitnodigend terras. Jouw kunt genieten van (h)gunstige gerechten en seizoenschotels, een hete lunch proeven ofwel onthaasten met een kopje koffie met huisgemaakt gebak.

Ons kas kan zijn een bouwsel waarbij voor-, voor- en zijkanten en dit dak zijn geschapen over ons materiaal dat lichtwegend doorlaat.

Regio je ons houten overkapping, hou dan ook rekening met een functie aangaande het hout. Zorg het er voldoende speling overblijft.

Verrassend uitgebouwd helft over dubbel woonhuis (riante leefruimte met 510 m3 !) betreffende ruime garage en vrij gelegen achtertuin betreffende kwalitatief tuinhuis. Prachtige woonkeuken betreffende moderne inbouwkeuken en openslaande tuindeuren. Vijf ruime slaapkamers en prachtige living met eiken houten parketvloer.

Goed en aangenaam huis betreffende genoeg comfort. Rustige ligging op eind betreffende doodlopende straat betreffende goed uitzicht. Overal opties om te lopen en het mooie fietspad &quotde vennbahn&quot in een nabijheid. Ons aanrader.

Een appartement is recent totaal gedeeltelijk gerenoveerd. Daar kan zijn ons andere keuken geplaatst, de elektrische bedrading kan zijn vernieuwd en de vloeren bestaan geïsoleerd. Verder dit houtwerk aan een buitenzijde kan zijn waar nodig vernieuwd en geverfd.

Met dit gezin, bestaande uit 10 personen een midweek heerlijk genoten met La Meuliere. 2 honden erbij welke aangenaam in de achtertuin konden. Het wederom was goed, dus een kleinkinderen konden lekker in de speeltuin.

Veel gewandeld en verder alsnog gefietst.enkel jammer met het alweer elkedag neerslag. Fenomenaal woonhuis voor een groep. Ongeacht het weer ons geweldige vakantietrip gehad.

Betreffende ons groep aangaande 12 ons weekend hier doorgebracht. Het kan zijn een huis betreffende voortreffelijke faciliteiten, ons fijne algmeen voorkomende ruimte en een goed uitgeruste keuken.

Ons comfortabele thuis, helemaal ingericht voor 4 mensen. In de zitkamer een juist geïsoleerde laminaatvloer en een grote plissé hordeur voor een openslaande deuren tot het terras en de achtertuin.

Wij hebben ontzettend genoten aangaande het weekend, mooie milieu en een huisje wat heel wat ruimte geeft aan zoveel lieden. Een volwaardige keuken, bijzonder vriendelijke gastvrije ontvangst. Ik zou op deze plaats absoluut nog een keer retour gaan.

Verrassend royaal en gemoderniseerd helft betreffende dubbel woonhuis met riante garage / hobbyruimte (55 m2) en een onderhoudsarme achtertuin op dit zonnige zuiden.

De achtertuin is erg mooi en de kids beschikken over aangenaam gevoetbald en geschommeld. Helaas was het net geen alweer voor de BBQ maar anders hadden wij er absoluut echt toepassen met geschapen. Dit woonhuis kan zijn aangenaam ordelijk en goed uitgerust. De bedden meer informatie zijn verder prima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *